Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Trgovina

Smo pooblaščeni zastopnik za prodajo, servis in namestitev profesionalnih namakalnih sistemov in izdelkov za zalivanje Claber®. Poleg tega boste v naši ponudbi našli vse vrste črpalk in pribor znanih evropskih proizvajalcev ter aluminijaste vrtne obrobe in opore Sachsenband®, namenjene pregrajevanju oziroma oblikovanju in kreiranju vrtov, zelenic, tlakovcev in tudi asfaltnih površin. Ponujamo vam pestro izbiro filtrov za vodo in dodatkov ter baterijsko vrtno orodje. Med drugim je v trgovini na ogled tudi tako imenovano urbano pohištvo in zunanja oprema: od klopi, košev za smeti, korit za rože, do stojal za kolesa in še veliko druge opreme, ki je namenjena predvsem javnim površinam, kot so mestna jedra, parki, športni objekti ipd.

V Trgovini MT Cvek vam z veseljem pomagamo in svetujemo predvsem pri načrtovanju in urejanju vrtov in okolice ter pri načrtovanju raznovrstnih namakalnih sistemov. Zavedamo se namreč dejstva, da je urejeno okolje tudi zdravo okolje, zato je to naše vodilo in slogan tudi za prihodnost.

V Trgovini MT Cvek omogočamo gotovinsko plačilo in plačilo z običajnimi plačilnimi karticami (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Diners Club, Karanta in BA). Aktualni delovni čas si lahko ogledate tukaj.