Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Pridobljeni certifikati

Uradni serviser izdelkov Claber® v Sloveniji

Pri MT Cvek d.o.o. smo leta 2011 pridobili certifikat za garancijski in izvengarancijski servis izdelkov Claber®. Opravljamo vse tehnične storitvene dejavnosti, ki so v skladu z načini, predvidenimi v garancijskih listih, ki spremljajo originalne izdelke.

 

Pooblaščeni prodajalec izdelkov Claber

Nakup pri pooblaščenem prodajalcu je edini način za zagotavljanje popolne kakovosti in pristnosti izdelkov. Pri MT Cvek d.o.o. že od leta 2005 uspešno tržimo izdelke Claber®, aprila 2010 pa nam je Claber® podelil uradni certifikat za pooblaščenega prodajalca njihovih izdelkov. To pomeni, da naše podjetje na vseh področjih ustreza strogim merilom podjetja Claber®.

 

Uradni postavljalec sistemov Claber

Poleg naziva pooblaščenega prodajalca in uradnega serviserja izdelkov Claber®, se pri MT Cvek d.o.o. ponašamo tudi z nazivom uradnega instalaterja namakalnih sistemov Claber® v Sloveniji. Ponujamo vam kvalitetno vgradnjo namakalnega sistema, za kar bo poskrbela naša ustrezno izobražena in strokovno usposobljena ekipa.

 

Pooblaščeni prodajalec izdelkov Sachsenband

V podjetju MT Cvek d.o.o. smo že od leta 2006 ekskluzivni zastopnik za uvoz, prodajo in namestitev kakovostnih in trajnih aluminijastih vrtnih obrob in opor Sachsenband®, namenjenih za doseganje jasnega razmejevanja območij v okrasnem vrtu ali na javnih površinah.

 

18 let z vami, zaupanja vredno podjetje

Podjetje MT Cvek d.o.o. je družinsko podjetje in temelji na izkušnjah pridobljenih z delom in neprestanim izobraževanjem. Vsestranski profili poklicne izobrazbe zaposlenih in visoka kvaliteta storitev pa mu zagotavlja dolgoročni obstoj. Že 18 let z vami.