Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Aktualno

Aktualno 1: Obveščamo vas, da je TRGOVINA MT CVEK v Centru IBI s 5.11.2018 prešla na zimski delovni čas. Aktualni delovni čas si lahko ogledate tu.

Aktualno 2: Obiščite nas v Vrtnem centru Urša in si izberite dekoracijo za na grob. Če bi radi izvedeli več o ponudbi, kliknite tu.

Aktualno 3: Z veseljem vam sporočamo, da je bilo podjetje MT CVEK, s strani analitične hiše Bisnode, uvrščeno med 4 odstotke najboljših poslovnih objektov v Sloveniji v letu 2018. S tem smo se uvrstili v bonitetno odličnost razreda AA. Še naprej se bomo trudili, da bomo ostali zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

HVALA tudi vam, vsem našim strankam in poslovnim partnerjem, da lahko z vami in zaradi vas rastemo in se iz leta v leto izboljšujemo!

Aktualno 4: Izšel je nov katalog izdelkov za zalivanje in namakanje vrtov Claber, ki si ga lahko ogledate na naši drugi spletni strani www.claber.si.

Aktualno 5: Katalog MT CVEK ob 20. letnici podjetja.