Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

VitaGarden Kids

VitaGarden Kids je zlasti primeren za vrtce in šole, kjer vedno primanjkuje prostora za vse različne ideje in aktivnosti. Izdelek je popolnoma mobilen, zato vam in otrokom ne bo nikoli v napoto, saj ga enostavno premaknete kamor želite. Najmlajši bodo s pomočjo VitaGarden Kids vrta razvijali raznovrstne čute, kot so voh, tip, sluh in vid, poleg tega pa se bodo naučili tudi marsikaj novega in predvsem koristnega. Vrtiček bo kar sam spodbujal otroke k ustvarjalnosti. V vrtcu tako lahko priredite pravo malo tekmovanje za najlepši oziroma najbolj barvit vrtiček. Z VitaGarden Kids vrtom boste otrokom omogočili, da bodo razvijali tudi čut odgovornosti, saj bodo sami zadolženi za zalivanje rožic oziroma zelenjave.

Prednost izdelka se kaže v namembnosti, saj lahko sami izbirate kaj boste v vrtiček posadili in kam. Zaradi popolne mobilnosti, lahko VitaGarden Kids uporabljate tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem, kar pomeni, da vam vreme ne bo moglo pokvariti načrtov.