Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Zunanje fitnes naprave VitaGym


BalanceGym


PushGym


PullGym


PushPullGym


StepGym


BackGym


TrackGym Double


TrackGym


TwistGym


PedalGym


RotoGym


MobiGym


StretchGym


MotoGym


Labyrinth


Tic Tac Toe


Informacije


Navodila za vadbo

 

Erlau AG je vodilni proizvajalec kakovostne blagovne znamke pohištva za urbane prostore in opreme za dobro počutje ljudi. Ima dolgoletne izkušnje pri izdelavi urbanega pohištva ter veliko znanja o oskrbovanju bolnišnic in domov za ostarele z ustrezno opremo za starejše ljudi. Torej, kaj bi bilo bolj smiselno, kot združitev teh dveh kvalitet, strokovnega znanja in posebnega oblikovanja, v izdelavo zunanje fitnes opreme, ki ni samo trajna in trdna, temveč tudi primerna za starejše ljudi.

 

 

Nova zunanja fitnes oprema VitaGym je bila zasnovana posebej za javne prostore ter potrebe bolnišnic, varstvenih ustanov, hotelov in rekreacijskih območij. Uporabljajo jo lahko odrasli ljudje vseh starosti, da ohranijo in še dodatno izboljšajo svojo vitalnost, kar je bistveno za dolgo življenje.

 

 

Podjetje Erlau AG, je za VitaGym zunanje fitnes naprave prejelo nagrado "Demografie Exzellenz Award 2011". To nagrado prejmejo vsa podjetja, ki se izkažejo za odlična na področju demografsko usmerjene poslovne politike.