Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Urbana oprema

V mestnih središčih ali rekreacijskih parkih: Erlau ponuja visoko kakovostno urbano pohištvo, ki se uspešno spopada tudi z najbolj neugodnimi razmerami.

Erlau pohištvo za urbane prostore je v celoti izdelano v Nemčiji, s popolno kontrolo kakovosti ISO 9001. Samo pohištvo se lahko poljubno dodaja, povezuje in celo v celoti prenovi tudi leta po nakupu.

Tako lahko izdelke Erlau najdete v gorah Norveške, najbolj deževnih mestih Evrope, v Singapurju, kjer vlažnost pogosto doseže 90%, v Riadu, kjer se temperature lahko povzpnejo do 45°C v senci, in v Calgaryju, kjer se temperature spustijo tudi do ledenih -25°C.

Pri soočanju s temi izzivi igra ključno vlogo debelina organskega premaza, ki zagotavlja dolgotrajno in intenzivno svetlečo barvo, poleg tega pa je dobra toplotna izolacija, ki nudi zaščito pred ekstremnimi temperaturami.

Erlau je edini proizvajalec pohištva za urbane prostore, ki nudi to vrsto premaza.

Poleg klopi, stolov in sedežnih sistemov, so na voljo tudi mize, ležalniki, koši za smeti, sistemi za parkiranje koles, zunanja fitnes oprema VitaGym in korita za rože.

Zunanje pohištvo in urbana oprema


Klopi


Sedežni sistemi


Mize in kombinacije
stolov in miz


Koši za smeti


Sistemi za kolesa


Linija izdelkov
BellaVia

 

Vitagym


BalanceGym


PushGym


PullGym


PushPullGym


StepGym


BackGym


TrackGym Double


TrackGym


TwistGym


PedalGym


RotoGym


MobiGym


StretchGym


MotoGym


Labyrinth


Tic Tac Toe


Informacije


Navodila za vadbo

 

Vitagarden


VitaGarden


VitaGarden Kids