Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Urejanje okolja

Narava daje človeku moč in notranji mir, zato si želimo ustvariti delček narave kar v našem vsakdanjem okolju. Urejenost javnih in privatnih prostorov je v zadnjem času v porastu, saj si vsi želimo živeti v lepem, stilsko urejenem in zdravem okolju, ki bo dajalo zgled mimoidočim. Urejanje okolice je torej postala potreba današnjega časa.

Ljudje velikokrat nimajo idej, kako urediti okolico ali pa sicer vedo, kaj bi radi, vendar se tega ne znajo lotiti sami – urejanje okolice in vrtov namreč zahteva strokovna in praktična znanja iz različnih področij. Ker ni vsak človek mojster za vse, je najbolje, da stvari, ki jih sami ne obvladamo, prepustimo strokovnjakom. V podjetju MT Cvek d.o.o. se že 17 let ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem javnih in zasebnih prostorov, vrtov in okolice ter notranjih prostorov. Naš glavni cilj je, da s svojim znanjem, izkušnjami, materiali in storitvami pomagamo pri oblikovanju okolice ter javnih in privatnih prostorov ter s tem zagotovimo zdravo, aktivno življenje vsem skupinam prebivalstva.

Pri MT Cvek d.o.o. vam ponujamo

V podjetju MT Cvek d.o.o. se zavedamo, da je samo urejeno okolje tudi zdravo okolje!