Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Vrtni center Urša

AKTUALNA PONUDBA V VRTNEM CENTRU

Obiščite nas ali nas pokličite na številko 041 640 652!

Za podrobnejše informacije o dostopu kliknite tu. Aktualni delovni čas si lahko ogledate tukaj.

Vrtni center Urša je temelj našega znanja, izkušenj in prepoznavnosti. Skozi dolgoletno delovanje smo si zagotovili obstoj tudi v prihodnosti.

Osnova dela na vrtnariji je pridelava najkakovostnejših sadik raznolikega cvetja, ki služi predvsem za zadovoljstvo naših zvestih strank in poslovnih partnerjev. Z dolgoletno tradicijo proizvodnje okrasnega cvetja, smo vzporedno razvijali tudi storitve, ki se odlično povezujejo z dejavnostjo vrtnarije.

V Vrtnem centru Urša poleg proizvodnje in prodaje raznolikega cvetja opravljamo tudi storitve nasajanja balkonskih in ostalih korit, urejanja grobov, notranje ureditve prostorov in izdelavo žalnih ter ostalih aranžmajev in dekoracij.

Vsem zvestim strankam se iskreno zahvaljujemo za zaupanje in pomoč pri prepoznavnosti, vse ljubitelje cvetja pa vljudno vabimo, da nas obiščejo.

POMLAD v Vrtnem centru Urša

JESEN v Vrtnem centru Urša

ZIMA v Vrtnem centru Urša