Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Gramiflex®

Brošura Gramiflex

Navodila za namestitev Gramiflex

Pregled izdelkov Gramiflex

Aluminijasta obroba Gramiflex® ima vgrajeni kanal za vrtne cevi ali varno napeljavo električnih kablov za sisteme vrtne osvetljave, zalivanja, zvočnikov in govornih naprav in je namenjena obrobi potk ali gredic oziroma izdelavi peskovnikov ali igrišč. Preprosta in hitra namestitev brez pritrjevanja. Izkopavanje ni potrebno.

Zgornji del nad kanalom je rahlo zaokrožen, zato ni nevarnosti, da bi se poškodovali, ko boste po trati hodili bosi. Ker ti odporni aluminijasti deli ne zarjavijo, zgnijejo ali razpadejo, so vaši kabli in cevi zaščiteni pred skoraj vsemi oblikami mehanskih vplivov. Profil v obliki črke S pod kanalom pa zagotavlja, da bo vaša vrtna obroba ostala trdno pritrjena.

Za izdelek je na voljo širok izbor dodatkov. Stranke se lahko odločijo za modernejši videz in izberejo naravno srebrno prevleko ali pa aluminijaste elemente z nevpadljivo anodizirano temno bronasto prevleko, s katero obroba postane nevidna.

Kakšne so prednosti:

Tehnični podatki:

 opisGramiflex® in Gramiflex® črn
material aluminijasta zlitina AlMgSi 0.5
višina 85 mm
dolžina 1.000 mm, 1.750 mm in 2.500 mm
debelina 2 m
dimenzija odprtine (not. premer) 20,5 mm
barva naravni aluminij ali anodizirana črna E6/C34
pritrjevanje ni
povezovanje z uporabo veznih elementov ali kotnih veznih elementov za kote