Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Opis ponudbe

NOVOST 2017: Letošnja novost med ponudbo aluminijastih obrob in sistemov za zunanje ureditve so korita za rože v barvah in velikostih po meri Plantoflex®. Korita so zaradi svojega izgleda primerna tako za zunanje kot notranje prostore. Visokokakovostne aluminijaste plošče v RAL barvah (izbira stranke) so vpete v okvir iz srebrno eloksiranega aluminija.

NOVOST 2016: Cortiflex® je tipska obroba iz Corten jekla s posebno patino in se kot taka odlično povezuje zgodovinski in podeželski značaj. Uporablja se za jasno, trajno in privlačno razmejevanje različnih konstrukcijskih materialov (gredice, trata, tlaki, pesek, prod ipd.).

Aluminijaste obrobe Viaflex® uporabljamo za jasne obrobe in razmejevanje poti, cest, igrišč, gredic, športnih igrišč in pokopališč.

Limaflex® aluminijaste opore priporočamo za obrobe poti, zelenih streh, tlakovcev in travnih plošč.

Če želite varno napeljavo cevi in električnih kablov do zalivalnih in električnih sistemov je za vas prava rešitev aluminijasta vrtna obroba Gramiflex® z vgrajenim kanalom za cevi in električne kable. Lahko jih uporabljate za razmejitev gredic, peskovnikov, poti in igrišč.

Aluminijasti profil Omniflex® za poti, tlake in cestišča, tudi asfaltirana, je sistem za najvišje zahteve glede oblike, kakovosti in stabilnosti.

Aluminijasti profili Omniflex® Aqua so odlična rešitev za urejene in lepo oblikovane obrobe ribnikov, vodnih motivov in bazenov, ki so obloženi s folijo.

Varioklipp® aluminijasti sistem za dvignjene gredice uporabljamo za oblikovanje dvignjenih gredic, kot zaščito pred padcem materiala, za stabilizacijo pobočja, za zaščito okoli stavb, za peskovnike in kot korita za rože.

Sistem Varioklipp® S je zaradi svoje varnosti izjemno primeren za športna območja in območja za prosti čas, ustvarjanje peskovnikov in obrobo otroških igrišč ter za oblikovanje dvignjenih gredic na območju starejših in invalidnih oseb ali varstva otrok. Primerno predvsem za vrtce, šole in otroška igrišča.

KATALOG - Aluminijasti sistemi za urejanje vrtov in okolice