Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Opis podjetja

V podjetju MT Cvek d.o.o. se že od leta 1995 ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo cvetja.

Ustanovitelja in solastnika Marija in Anton Cvek, sta začela s proizvodnjo rezanega in balkonskega cvetja ter enoletnic in dvoletnic. V dveh letih uspešnega delovanja sta proizvodne površine iz začetnih 50 m² povečala na 750 m². Z nenehnim izobraževanjem in razvojem sta pospeševala tudi ostale vrtnarske storitve in dejavnosti cvetličarstva.

Po 10 letih poslovanja so se gospodarske razmere spremenile, tako, da se je podjetje z novimi znanji usmerilo predvsem na vzgojo in prodajo balkonskih rastlin in ostalega okrasnega cvetja, istočasno pa so nadgrajevali pridobljena znanja in se v celoti usmerili v dejavnost urejanja vrtov in okolice. V ta namen sta leta 2005 zgradila povsem nov vrtni center, ki se razprostira na 1200 m² notranjih proizvodno prodajnih površin in 1300 m² zunanjih površin.

Leta 2005 je podjetje pridobilo tudi zastopstvo za prodajo, servis in montažo profesionalnih namakalnih sistemov CLABER® SpA iz Italije, leta 2006 pa še zastopstvo za uvoz in trženje aluminijastih vrtnih obrob in opor nemškega proizvajaca i-send GmbH Sachsenband®. V letu 2009 smo razširili svojo ponudbo in začeli sodelovati z nemškim proizvajalcem urbane opreme Erlau AG.

Podjetje MT Cvek d.o.o. je družinsko podjetje in temelji na izkušnjah pridobljenih z delom in neprestanim izobraževanjem. Vsestranski profili poklicne izobrazbe zaposlenih in visoka kvaliteta storitev pa mu zagotavlja dolgoročni obstoj.


Primer urejene zelenice na sedežu podjetja MT Cvek d.o.o.
(zasaditev, namakalni sistem Claber®, aluminijaste obrobe Viaflex®, aluminijaste obrobe Limaflex®, korita za rože Varioklipp®).